L‘equip Renault e.Dams lidera en temps de volta, gracies al primer lloc de Nico Prost amb un temps de 1:30.513 a la sessió matutina amb una pista seca. El temps de Prost no ha sigut el millor dels que hem vist aquestes tres setmanes, però la pluja ha impedit que es milloressin. Venturi va ser l’equip que més voltes va donar al circuit de Donington, però les actuacions més notables han sigut per Amlin Andretti que ha fet 68 voltes amb la nova unitat de potencia, quatre vegades millor que la anterior vegada. Jarno Trulli solament va poder completar 7 voltes al traçat anglès.


El dia començava amb la possibilitat de que els deu equips poguessin rodar en una mateixa sessió. El pilot italià Vitantonio Liuzzi va sortir a pista amb el cotxe de l’equip Trulli i entre ell i Salvador Durán van completar 7 voltes, algunes d’elles van ser d’instal•lació.

Més noticies positives es que l’equip Amlin Andretti está bastant fort aquesta temporada. L’equip d’Estats Units va poder canviar les unitats de potencia i ficar les d’aquest any i amb això, Simona De Silversto i Robin Frijns van ser capaços de rodar amb el cotxe i estar dintre del top5 (Frijns P2 i De Silvestro P5) i van completar 37 i 31 voltes respectivament. Prèviament, Andretti va desenvolupar les seves unitats de potència, pero es van veure obstaculitzats per els diversos problemes i això provocava que l’equip perdés el progrés.

El dematí va ser sec però amb un ambient fred, el que va permetre que molts pilots poguessin rodar a pista. El pilot Nathanaël Berthon es va posar al volant del Aguri durant la sessió matutina i més tard va ser Coletti qui va ocupar el seu lloc, ja que acabava d’arribar dels Estats Units. El monegasc va fer el seu debut a la Formula E, i va poder rodar una mica per la sessió del dematí i durant tota la tarda.

Després del matí, la pluja va començar a fer acte de presencia durant una hora o així. Durant aquest temps, Simona De Silversto estava en plena volta de classificació, però el cotxe se li va parar i acabaria provocant la bandera vermella. Quan es va reanudar la sessió la pluja era més intensa. Això significa que els equips no va poder obtenir més dades, però la part positiva es que els pilots van adquirir experiència sobre mullat.

La pretemporada que ha albergat el circuit de Donington Park ha arribar al final i la temporada de la Formula E s’inicia el 17 d’octubre a Beijing.