Paolo de Conto s’ha emportat la Final de KZ2 de la 2a prova de les WSK Super Master a la Conca (Itàlia) per davant del llegendari pilot de Tony Kart, Marco Ardigó, i Patrik Hajek.

Marco Ardigó li arrabassava la primera posició a Paolo de Conto a la sortida, mentre el seu company en la Tony Kart, el finlandès Simo Puhakka es col·locava tercer per davant de Hajek i de Bas Lammers.

A la segona volta Puhakka superava al mateix De Conto, duent a pensar que la Final seria un domini absolut dels pilots de Tony Kart.

Dues voltes després Puhakka passava a Ardigó, trencant la jerarquia de l’equip. Ells dos, juntament amb De Conto i amb Hajek marcaven distàncies respecte la resta del grup. En aquesta mateixa volta De Conto li guanyava l’interior a Ardigó en una maniobra límit. De fet era tan límit que el pilot de CRG no podia evitar tocar lleugerament a Ardigó. Tot i això, els dos seguien en cursa sense més problemes.

Arribant a l’equador de la cursa, els sis primers classificats: Puhakka, Ardigó, De Conto, Hajek, Lammers i Irlando, es distanciaven de la resta.

A la novena volta De Conto repetia la maniobra que havia fet amb Ardigó, però en aquesta ocasió ho feia amb Puhakka. El toc lateral permetia que precisament Ardigó també superés el finlandès, col·locant-se segon. Per darrere, Irlando superava Lammers i a Hajek i pujava fins la quarta posició.

A quatre voltes pel final, De Conto començava a escapar-se mentre Puhakka s’enganxava moltíssim a Ardigó. En la mateixa volta el finalndés provava l’avançament sobre Ardigó, però ho feia arribant tard al revolt. El toc no afectava l’italià de Tony Kart, que es mantenia en segona posició, mentre que Puhakka es quedava girat i tan sols es podia reincorporar a la novena posició.

I ja res canviava fins al final de la cursa, De Conto s’imposava amb un avantatge d’un segon respecte a Ardigó, i de gairebé dos sobre Hajek, que superava en la mateixa recta de meta a Lammers.