El pilot de Kosmic ha estat el més consistent de tota la carrera i s’ha emportat la Final d’OKJ celebrada al Kartòdrom La Conca (Itàlia) en el que és la 2a prova de les WSK Super Màster.

La sortida no ha estat fàcil per al poleman, Kirill Smal, qui perdia la posició després de tocar-se lateralment amb el brasiler de CRG, Gabriel Bortoleto. Això ho aprofitava Paul Aron, el pilot de Ricky Flynn, per posar-se líder i distanciar-se més de mig segon respecte els seus perseguidors. Segon es col·locava l’holandès Laurens Van Hoepen i tercer David Hadrien, el pilot oficial de Kosmic. A més distància es trobaven els pilots que es tocaven a la sortida: quart Bortoleto i cinquè Smal.

A la tercera volta Bortoleto reduïa distàncies amb els tres primers i s’enganxava al pontó posterior d’Hadrien.

En la cinquena volta Bortoleto es col·locava tercer després de passar a Van Hoepen, qui havia tapat en totes les corbes de la volta anterior. Mentrestant, Hadrien superava Aron col·locant-se líder de la prova per primera vegada.

Una volta després Hadrien provava l’avançament sobre Aron i ho aconseguia, després d’haver-lo perdut per uns instants. La sorpresa era tal per al pilot estonià que Bortoleto el superava també.

Arribant a l’equador de la cursa, Bortoleto es posava líder, mentre que Barnard, el britànic de Kart Republic, passava a Aron. Van Hoepen– pilot que sortia tercer-, per la seva banda, patia problemes i queia fins la novena posició.

A sis voltes pel final, Hadrien li guanyava l’interior a Bortoleto. La maniobra era tan al límit que el Kosmic del francès s’aixecava lateralment fins a quedar-gairebé en vertical. Barnard intentava aprofitar l’espectacular acció d’Hadrien per superar també a Bortoleto, però el brasiler li tancava la porta i Aron -des de la quarta posició- passava al mateix Barnard col·locant-se tercer.

En l’última volta, després d’unes quantes voltes de tranquil·litat, Hadrien creuava la meta en primera posició amb un avantatge d’un segon. La lluita llavors era per la segona posició: Aron tapava en totes les corbes i veient això Bortoleto traçava l’últim revolt ben obert per sortir molt millor que el pilot de Ricky Flynn i superar-lo en la mateixa recta de meta. D’aquesta manera, Bortoleto acabava segon i Aron completava el podi. Barnard era quart i Dino Beganovic, una mica més lluny, arribava cinquè.

L’únic català que aconseguia classificar-se en la final era Josep Maria Martí, el pilot de la Tony Kart. Després de rodar durant tota la prova prop del top 20 havia de retirar-se a una volta per al final, acabant en la 30a posició final.