El pilot espanyol de Campos Racing s’ha fet amb la victòria en l’última cursa de la temporada de la GP3 imposant-se a Fuoco i a Esteban Ocon, que s’ha proclamat campió en el seu any de debut.


 

Alex Palou va mantindre la primera posició en la sortida mentre per darrere, els dos pilots que es jugaven el campionat, Ghiotto i Ocon, es van tocar en la recta danyant lleugerament els seus monoplaces. El francés d’ART va fer una bona sortida i en la primera volta ja rodava tercer, amb l’italià de Trident just darrere.

El pilot espanyol de Campos va marcar el ritme en les primeres voltes de la carrera, rodant rapidíssim i escapant-se del segon grup format per Fuoco, Ocon, Ghiotto i Eriksson. Aquestes posicions li valien a Ocon per a proclamar-se campió per 8 punts.

Entravem en la segona meitat de la cursa i Palou tenia un avantatge de més de 4 segons amb Fuoco, qui tenia a Ocon a un segon. Ghiotto havia perdut uns metres, i se li acostaven Eriksson i Bernstorff.

A falta de dos voltes per al final, Bernstorff es va acostar a Eriksson i va intentar avançar-li, però el de Koiranen va defendre molt bé la quinta posició en les dos últimes voltes.

Alex Palou es va fer amb la seua primera victòria en la GP3, que al seu torn és la primera victòria de l’equip Campos Racing en la categoria, en el seu any de debut. Fuoco ha estat segon, seguit d’Ocon, que és el nou campió de la GP3 Sèries, en el seu any de rookie. Ghiotto ha estat quart seguit d’Eriksson, Bernstorff, Kirchhöfer i Varhaug.