Zak O’Sullivan s’ha emportat la victòria en la carrera a l’sprint de la Fórmula 3, mentre que Mari Boya i Pepe Martí han puntuat

El pilot de Prema sortia des de la pole position i, tot i que Luke Browning ha estat a punt de guanyar-li la posició a la primera corba, s’ha mantingut al capdavant.

Tot i l’aparició d’un Safety Car, O’Sullivan ha mantingut el liderat per a aconseguir la seva primera victòria des de Melbourne. Browning ha acabat segon en el que ha estat el seu primer podi a la Fórmula 3, seguit de Leonardo Fornaroli.

El primer cotxe de seguretat ha sortit quan el pilot de Carlin, Anat Cohen, s’ha tocat amb Rafael Villagomez en la novena corba, colpejant el mur per a posar fi a la seva carrera.

Més enrere, Gabriele Mini, que ocupava la segona posició en la classificació general a l’inici del cap de setmana, ha pogut guanyar cinc llocs, col·locant-se tretzè després de Taylor Barnard. Seguidament, ha avançat a Christian Mansell a la corba 7.

Saucy ha vist com Paul Aron li ha tret la quarta posició en la recta principal després d’anar-se llarg, i l’error ha permès a Sebastián Montoya i al líder del campionat, Gabriel Bortoleto, guanyar una posició, amb el que el francès ha caigut al setè lloc.

Copyright: Prema

Montoya i Aron s’han tocat a la corba 2 durant la volta següent. A més, Dino Beganovic s’ha sortit en la corba 10, abans que Mini i Mansell haguin tingut un accident amb el qual l’australià s’ha quedat fora de la prova, i l’italià ha rebut deu segons de penalització.

Això ha provocat un segon cotxe de seguretat, i quan la cursa s’ha reprès en la volta 19, O’Sullivan ha pogut mantenir molt bé la primera plaça.

Bortoleto ha estat quart, seguit per Aron i els pilots de MP Motorsport, Franco Colapinto i Mari Boya, sisè i setè respectivament. Les deu primeres places les han completat Pepe Martí, Saucy i Barnard.