Pepe Martí ha aconseguit la pole position en el Gran Premi d’Espanya 2023, mentre que Zak O’Sullivan liderarà la cursa sprint

Acompanyant a la Fórmula 1 aquest cap de setmana a Espanya, la Fórmula 3 disputa la quarta prova de la temporada 2023 en el Gran Premi d’Espanya. I en la classificació, el pilot català Pepe Martí ha estat el més ràpid i ha aconseguit la pole position per a la cursa del diumenge.

Mentre que Zak O’Sullivan, que va acabar amb el dotzè millor temps, sortirà des de la primera posició a la cursa del dissabte amb graella a l’sprint.

Al final dels 30 minuts de classificació, Pepe Martí ha marcat un temps d’1.27.587 al volant del seu Campos Racing, dues dècimes i mitja per davant de Taylor Barnard, que ha acabat segon, mentre que Franco Colapinto ha finalitzat tercer a 0.277s del pilot català.

Copyright: Formula 3

Dino Beagnovic, Paul Aron, Gabriel Bortoleto, Sebastian Montoya, Mari Boya, Leonardo Fornaroli i Grégoire Saucy han completat les deu primeres posicions, tots ells distanciats per dues dècimes de segon.

Luke Browning va ser onzè i Zak O’Sullivan dotzè, per la qual cosa el de Prema sortirà des de la pole en la carrera a l’sprint del dissabte i el de Hitech completarà la primera fila de la graella.

La primera cursa de la Fórmula 3 aquest cap de setmana serà l’sprint del dissabte, que  arrencarà a les 10:30h, mentre que la cursa principal del diumenge està prevista per a les 09:55h, amb un total de 26 voltes.