Zak Brown ha assenyalat que tant Alex Palou com Patricio O’Ward pilotaran el McLaren MCL60 en una sessió oficial de Fórmula 1

Zak Brown, CEO de McLaren, té un problema que alguns caps d’equip envejarien, ja que mentre els seus dos pilots titulars estan mostrant bones actuacions, també té signats dos talents de la IndyCar, Patricio O’Ward i Alex Palou, als quals ningú descarta fent el salt a l’anomenat Gran Circ.

Recentment, Brown va indicar que tant Palou com O’Ward participaran en algun Gran Premi de Fórmula 1 en la part final de la temporada, per a evitar distraccions en els últims mesos del campionat 2023 de la IndyCar, on el català lidera amb comoditat amb l’objectiu d’aconseguir el seu segon títol.

Copyright: Indycar

No obstant això, Brown va dir que actualment és complicat pensar a ascendir a algun dels dos pilots a la Fórmula 1, fins i tot encara que Palou tingui els punts suficients per a fer-se amb la superlicencia de la màxima categoria, atès que estan satisfets amb el rendiment de Lando Norris i Oscar Piastri.

Aquest cap de setmana, la IndyCar disputa la seva cursa al circuit urbà de Nashville. El pilot català arriba amb 477 punts i és líder enfront dels 397 de Josef Newgarden. Patricio O’Ward és sisè, amb 329 punts.