El proper 17 de setembre al Kàrting del Pla de Sant Tirs s’iniciarà el Campionat de Catalunya de Kàrting 2023, tot i que amb alguns canvis

Com a gran novetat es posa en marxa la primera edició del Campionat de Catalunya de karts de lloguer, amb un format de carrera similar a la resta de categories:

– Entrenaments lliures

– Entrenaments oficials

– Dues curses a 10 voltes

– Final a 8 voltes dels més ràpids

– Repartiment de premis

Aquestes categories permeten gaudir de tota l’emoció de la competició en un entorn segur i amb uns costos reduïts al màxim.

Hi haurà dues categories diferenciades segons l’edat, i per cada categoria es farà el repartiment de karts segons el número d’ordre d’inscripció, i durant la prova s’aniran fent successius canvis de karts.

Per obtenir una millor igualtat, els pilots del grup de fins a 14 anys hauran de tenir un pes mínim de 60 kg i pels del grup de 15 anys en endavant serà de 75 kg.

Per poder participar, es requereix casc integral, granota de kàrting, guants, i botins de kàrting. Per aquells que no disposin de l’equipament, el promotor del Campionat, KURUMA Motorsport, ha arribat a un acord amb el distribuïdor de material Motorsport GT2i, per tal que per un preu final de 215 € amb IVA inclòs disposin de l’equipament complet. Evidentment, qui ja ho tingui pot utilitzar el seu.

També serà necessari disposar de la llicència federativa, que inclou l’assegurança que cobreix els danys personals dels participants en cas d’accident. N’hi haurà prou amb disposar de la llicència més econòmica que per aquestes categories seran la PKart_IN fins a 14 anys, a un preu de 50€, o la PKart_JU a partir de 15 anys, a un preu de 70€.