El piloto espanyol va a realizar una gran remuntada durant el Gran Premi de França , i inclús va haver de corregir al seu enginyer de pista

Carlos Sainz va sortir des de la penúltima posició a l’anterior Gran Premi, ja que tenia una penalització per haver canviat components de la unitat de potència , però això no va a impedir que fes una actuación admirable.

El piloto de l’escuderia italiana va arribar a situar-se en tercera posición , pero Ferrari va apostar por una parada a cajas en las últimas veces. Degut a això, Sainz només va poder aconseguir la cinquena plaça.

Imagen

Copyright: Scuderia Ferrari

Per altra banda, Sainz tenia una penalització de cinc segons per haver fet un ‘unsafe release’ en un ‘pit-stop’. En primera instància, el seu enginyer li va comentar de manera errònia la penalització, i degut a això, Sainz va haver de corregir-lo. Dit això, potser l’estratègia de Ferrari no va ser del tot dolenta. El que està clar és que Carlos Sainz està en un nivell molt bo, recordant-nos el Sainz de l’any passat.

La temporada és llarga

L’inici de temporada ha estat molt difícil per l’espanyol. Tanmateix, a mesura que ha anat passant el temps, s’ha anat trobant més còmode amb el cotxe. Això ha provocat que s’hagi igualat amb el seu company d’equip, Charles Leclerc. El primer pas el va donar a Silverstone, on es va emportar la victòria després d’una actuació immillorable.

Durant el següent Gran Premi, a Àustria, va fer un pas enrere en la seva remuntada personal. El pilot madrileny va tenir mala sort, ja que el seu motor “va dir adeu” durant les últimes voltes. A França, va donar un cop sobre la taula i va ensenyar al món del què és capaç.

En aquestes últimes curses, Sainz ha tingut més confiança i ha estat més còmode amb el cotxe. Això és evidente a causa dels seus resultats. La segona meitat de la temporada será molt millor pel pilot madrileny, i podrem ver si és capaç de posar en dificits a Leclerc. Finalmente, también podrá observar si té alguna opción para obtener el título mundial. En estos momentos, Max Verstappen se despidió del bicampeón.