La tornada del Rei Loeb va tenir les seves primeres etapes de somni, on es començava a veure, una possible victòria d’un dels més grans del WRC. Coses del destí, el seu excompany entre 2006 i 2010 en Citröen, en la seva etapa més daurada, Dani Sordo, li plantava cara i es disputaven el liderat. El Ogier vs Loeb que molts havien entaulat estava sent substituït per un Loeb vs Sordo.

El primer dia del Ral·li de Mèxic va acabar amb Dani Sordo com a líder de la general, 7,9 segon per davant de Sebatien Loeb. El francès va aprofitar unes condicions millorades a les pistes per retallar temps al pilot espanyol de Hyundai. Per darrere quedava Ott Tänak a 11 segons i una mica més despenjats, Kris Meeke i Ogier, a 25 i 30 segons respectivament. No anaven a durar molt tan enrere.

No va començar malament la jornada per als dos primers pilots de la classificació del Ral·li. Loeb va tornar a provar les mels del liderat, encara que ràpidament Sordo va tornar a posar-se al capdavant. El que estava sent una lluita de tu a tu, va acabar amb els dos pilots lluny d’opcions de victòria. La jornada de dissabte va acabar amb les esperances de veure el nou vegades campió del món de WRC, Sebastien Loeb, tornar a la que sempre ha estat casa seva, amb una victòria. Com a bons companys que van ser, els dos van patir del mateix mal. Una punxada provocada per una pedra en el camí ha arruinat els avantatges que tenien respecte als seus perseguidors, sent Loeb el pitjor parat.

El francès va perdre dos minuts i mig a l’haver de canviar la seva roda i cau del segon al cinquè lloc i Sordo per la seva banda, va aprofitar que la seva roda va aguantar tant com va poder, per entrar al final de l’etapa sense pneumàtic, però només perdent 30 segons respecte als líders.

Als problemes per punxada, es va unir un Ogier sublim amb quatre scratchs consecutius que el van fer pujar a un lideratge en solitari. Demostrant al rei, que va deixar en bones mans la seva competició. Segon és Kris Meeke a 35,9 segons del líder i Dani Sordo segueix en posicions de podi, a 46 segons del líder. Ogier ho té molt de cara, per emportar-se el Ral·li de Mèxic.