Carlin ha anunciat que Lando Norris i Sérgio Sette Câmara conduiran per a l’equip en el seu retorn a la FIA Fórmula 2 el 2018. El pilot britànic farà el seu debut a temps complet a la F2 després de diversos anys reeixits conduint per a l’equip en altres categories. D’altra banda, el brasiler s’unirà a l’equip després d’un debut digne de F2 en MP Motorsport.


Carlin ha confirmat que el campió europeu de la FIA F3 Lando Norris i el pilot de F2, Sérgio Sette Câmara formaran l’alineació de l’equip el 2018. L’equip britànic està llest per fer el seu retorn a la categoria després de la seva retirada el 2017 per centrar-se en els seus programes d’Indy Lights.

Norris, el pilot britànic de 18 anys, és l’actual campió europeu de F3 i ha guanyat, a més de la F3 aquest any, la MSA Formula el 2015, tots dos amb Carlin, i va acabar segon en el GP de Macau d’aquest any. Recentment ha estat anunciat com el pilot reserva oficial del McLaren F1 Team. Ha fet el seu debut a F2 aquest cap de setmana a Abu Dhabi, conduint per a Campos Racing, i ha acabat novè a la cursa curta. També està a punt per prendre part en la Rolex 24 a Daytona, on conduirà per United Autosport.

Sette Câmara, el pilot brasiler de 19 anys, va acabar dotzè en el seu debut a la F2 i va guanyar la cursa curta de Bèlgica. També va participar a la F3 europea el 2015 i 2016, on va aconseguir quatre podis. Va acabar tercer en el GP de Macau 2016, la seva única carrera amb Carlin, i va estar en la lluita per la victòria en l’edició d’aquest any (conduint per Motopark) fins que es va estavellar a l’últim revolt. També va ser part de l’equip Red Bull Junior l’any passat.

L’equip va participar a la GP2 Sèries entre 2011 i 2016. Els seus millors resultats es van obtenir el 2013 i 2014, quan va acabar segon en el Campionat d’equips i Felipe Nasr va finalitzar tercer en el Campionat de Pilots el 2014. En els seus últims dos anys, el seu rendiment va ser molt pitjor i van decidir abandonar el campionat a finals de 2016.

Ara, l’equip tornarà per a la temporada 2018 i tindrà dos dels talents joves més prometedors de la graella, sent també tots dos part de programes júnior en equips de F1.