L’actual campió de la GP3 Series, George Russell, confirmarà durant els propers dies el següent pas en la seva carrera en ascendir a la Formula 2 en el mateix equip pel qual ha pilotat i amb el qual s’ha coronat en GP3, ART Grand Prix.

Amb l’anunci oficial pendent de realitzar-se, FormulaRapida.net  pot confirmar que el britànic George Russell debutarà en la Formula 2 amb ART Grand Prix, el mateix equip amb el qual ha guanyat el campionat de la GP3 aquesta temporada.

El jove pilot ha aconseguit quatre victòries i set podis i ha sigut el més fort en una temporada completament dominada pel seu equip, ja que els quatre pilots d’ART han estat els únics candidats reals a emportar-se el títol i han acabat en les quatre primeres posicions del campionat. Russell va ser coronat desprès de la cursa curta de Jerez, en la qual el seu company Jack Aitken encara tenia opcions matemàtiques de superar-li.

Ara, Russell, que és membre del programa de desenvolupament de joves pilots de Mercedes i ja ha tingut l’oportunitat de pilotar un Force India de Formula 1 en sessions d’entrenaments lliures, donarà el següent pas en la seva trajectòria esportiva pujant a la Formula 2, on intentarà repetir la fita aconseguida per Charles Leclerc de guanyar GP3 i F2 com a debutant.

Tal i com es podia esperar desprès d’aquest exitós 2017, el britànic continuarà amb ART per tractar de repetir les fites aconseguides el 2017. Això implica que un dels actuals pilots de l’equip de F2, Nobuharu Matsushita o Alex Albon, hauran de canviar de formació. Encara no se sap qui acompanyarà l’actual campió de la GP3 ni qui prendrà el seu lloc en la GP3.