El pilot d’Honda, Nirei Fukuzumi continuarà competint aquesta temporada 2017 a la GP3 Series amb l’equip ART Grand Prix.

Nirei Fukuzumi qui va acabar quart la temporada 2015 a la Formula 3 Japonesa, va fer el seu salt a Europa l’any passat competint a la GP3 Series amb l’equip ART Grand Prix. Tot i diverses errades, com per exemple a Monza on va xocar contra el seu company d’equip i líder del campionat Charles Leclerc, Fukuzumi va utilitzar el 2016 com a any d’aprenentatge, acabant en una més que positiva setena posició en el campionat.

Amb Fukuzumi continuant a la GP3 i amb Nobuharu Matsushita a la GP2, ART Grand Prix continua amb el acord que té amb Honda i McLaren des del 2015.

Fukuzumi ara que té el coneixement dels circuits, hauria de ser capaç de mostrat el seu potencial real i lluitar pel campionat juntament amb un company d’equip ja confirmat que fa una mica de por com és George Russell.

S’espera que ART Grand Prix anuncii ben aviat les incorporacions de Anthoine Hubert i Jack Aitken.

Declaracions

Nirei Fukuzumi:

“Estic molt content i emocionat de competir a la GP3 Series aquest any. Vaig aprendre molt l’any passat gràcies a ART Grand Prix i em sento com a casa amb l’equip. Sé que puc comptar amb ART Grand Prix per seguir millorant i per tenir el millor material i estratègies pel 2017. Ara que ja tinc coneixement dels circuits, la categoria i el cotxe, sento que tinc tots els actius per lluitar per victòries i el campionat”.

Sébastien Philippe, Team Manager de ART Grand Prix:

“ART Grand Prix està encantat d’ampliar el acord amb en Nirei. Des dels seus primers passos a la GP3 Series i a Europa, ha demostrat com de dedicat i motivat és, i que és pot adaptar molt ràpid a la nova cultura i al ambient de treball.”