El pilot japonès Nobuharu Matsushita continua la seva relació amb l’equip ART Grand Prix de la GP2 Series, per competir-hi per tercera temporada consecutiva.

Després d’un primer any totalment vençut per Stoffel Vandoorne al 2015, Nobuharu Matsushita va guanyar constància durant la temporada 2016 amb menys podis, però més punts en el final del campionat, tot i patir una sanció d’un cap de setmana sense córrer per culpa d’un accident que va causar en la cursa de Baku. Matsushita competirà a la GP2 Series per tercer any consecutiu i és un clar candidat a les victòries.

Matsushita és el primer pilot confirmat per la formació francesa per a la temporada 2017 de GP2. S’espera que el pilot que completi l’equip sigui el sub-campió de la GP3 Series, Alexander Albon.

Declaracions

Nobuharu Matsushita:

“Estic content de poder competir a la GP2 Series un altre cop, i estic molt orgullós de treballar amb l’equip ART Grand Prix per a tercera temporada consecutiva. És un equip fantàstic que m’ha ajudat a adaptar-me al nou ambient que era per mi el 2015, i a més a més m’han permès créixer com a pilot, aconseguint una victòria i diversos podis durant el meu primer any.

“Espero ser capaç de aportar més victòries aquesta temporada i ajudar-los a lluitar pel campionat d’equips. M’agradaria agrair a Honda per el constant suport que em dóna i per donar-me aquesta oportunitat. Estic apunt per a que aquesta temporada sigui una per recordar. No puc esperar a que comenci la temporada.”