Alex Ninovic, de Rodin Motorsport, va tornar al primer lloc del podi en la cursa en sec amb graella invertida dels 12 primers a Zandvoort, durant la sisena ronda de la temporada 2024 del ROKiT British F4 certificat per la FIA. D’altra banda, Deagen Fairclough es va emportar la victòria a l’última cursa del cap de setmana, sumant la seva setena victòria a la temporada 2024.

Abbi Pulling (Rodin Motorsport) va començar des de la pole position amb Rowan Campbell-Pilling de Phinsys by Argenti al seu costat. Ninovic va començar des de la tercera posició amb Ella Lloyd (JHR Developments) des de la quarta.

Va ser Alex Ninovic, des de la segona fila, qui va tenir el millor inici, avançant per l’interior a la seva companya d’equip Pulling a la primera corba. Ella Lloyd es va col·locar en tercera posició, amb Kai Daryanani (Fortec Motorsport) i Campbell-Pilling emparellats per la quarta posició a la primera corba.

Ella Lloyd va tenir la pressió de mantenir la seva posició al podi amb el líder del campionat, Deagen Fairclough (Hitech Pulse-Eight), intentant totes les línies possibles per avançar. Després d’un tens enfrontament entre tots dos, Fairclough va aconseguir col·locar-se en tercera posició.

Jack Sherwood (Rodin Motorsport) va ser el major escalador durant la cursa. Després de començar des del lloc 17 a la graella, Sherwood va avançar fins al desè lloc després d’una volta de cursa i va continuar avançant fins a arribar a una impressionant quarta posició.

Alex Ninovic va aconseguir la seva tercera victòria de l’any, amb Abbi Pulling mantenint Deagen Fairclough a ratlla per ocupar el segon lloc del podi. Fairclough i Sherwood van ser tercers i quarts respectivament, amb Ella Lloyd acabant dins del top 5.

Yuanpu Cui (Phinsys by Argenti) va aconseguir una altra victòria a la Rookie Cup, amb Martin Molnar (Virtuosi Racing) en segona posició i Zack Scoular, de Xcel Motorsport, tornant al podi en tercer lloc.

La tercera cursa del cap de setmana va veure una altra primera fila totalment de Hitech Pulse-Eight amb Deagen Fairclough i Reza Seewooruthun a la primera fila, per davant dels dos de Virtuosi Racing, Maxwell Dodds i Martin Molnar.

Fairclough va mantenir la seva avantatge a la primera corba, per davant de Seewooruthun, Molnar i Kai Daryanani. Alex Ninovic ràpidament va aconseguir posicionar-se al podi des de la cinquena fila de la graella, avançant a Daryanani per perseguir a Molnar.

Un incident que va involucrar Rowan Campbell-Pilling, Leo Robinson (JHR Developments), Zack Scoular i Nina Gademan (Fortec Motorsport) va provocar la intervenció del cotxe de seguretat, la qual cosa va portar a una breu bandera vermella per recuperar els cotxes danyats de la pista.

Amb poc menys de 10 minuts en el rellotge, la cursa es va reprendre amb Fairclough liderant el camp per davant del seu company d’equip Seewooruthun. Alex Ninovic va tenir un contacte una vegada que la cursa es va reprendre, el que va permetre a Jack Sherwood moure’s al tercer lloc mentre l’australià es dirigia als boxes per un nou aleró frontal.

Finalment, Fairclough va creuar la línia de meta primer amb una avantatge de 1,5 segons sobre Reza Seewooruthun i Jack Sherwood en segon i tercer lloc. Kai Daryanani va acabar quart en el seu millor resultat de la temporada amb Martin Molnar en cinquè.

Molnar va pujar al primer lloc del podi de la Rookie Cup una vegada més aquest cap de setmana, amb Ernesto Rivera (Hitech Pulse-Eight) i Matus Ryba (Phinsys by Argenti) units a ell.

Deagen Fairclough i Alex Ninovic van assegurar cadascun un punt extra per marcar les voltes més ràpides de Motul a les Carreres 2 i 3 respectivament.

Chloe Chong de JHR Developments va ser guardonada amb el premi Pirelli Hardest Charger d’aquest cap de setmana per la major quantitat d’avançaments a les Carreres 1 i 3, sumant un total de 20 posicions i guanyant un joc de pneumàtics Pirelli P-Zero per a proves.

La Ronda 7 del Campionat ROKiT British F4 veurà el retorn de la sèrie a terres britàniques després d’una breu pausa, quan el campionat es correrà a la pista Knockhill d’Escòcia a Fife del 10 a l’11 d’agost, amb l’acció del diumenge transmesa en directe per ITV4.