El sub-campió del món de karting, Nikita Mazepin participarà amb l’equip Josef Kaufmann Racing a la Fórmula Renault 2.0 NEC en el seu salt als monoplaces.


El rus de 15 anys començarà aquest any amb el campionat d’hivern de a Toyota Racing Series a Nova Zelanda com a preparació per a la Fórmula Renault.

L’equip Josef Kaufmann Racing ha fet un paper destacat en el que fa la Fórmula Renault 2.0, tant l’Eurocup com el NEC. El 2014 es van proclamar com a equip campió i amb Louis Delétraz van assolir el sub-campionat. El 2013 van fer 3r en el campionat de pilots  amb Dennis Olsen i al Eurocup, Robin Frijns i Stoffel Vandoorne es van proclamar campions el 2011 i 2012.

Declaracions:

Nikita Mazepin:

“Estic molt emocionat de treballar amb Josef Kaufmann Racing, l’equip té un palmarès fantàstic. Naturalment, vull que el meu nom entri en el record e l’equip Kaufmann i sé que em donaran el que necessiti per assolir aquest objectiu.

“Veig a les Toyota Racing Series com una part important de la meva pre temporada. Molts nois estaran competint allà, així que és una bona oportunitat de veure el meu nivell vers ells i veure si he progressat o si he de progressar més abans de l’inici del NEC.”