El pilot oficial de TonyKart ha dominat en la final de OK de la WSK Champions Cup celebrada al Circuit Internacional d’Adria.

Des de la primera volta, el danés ha pres distància respecte la resta de pilots i el seu liderat  no s’ha vist qüestionaten cap moment per ningú. La segona posició, per contra, ha estat ocupada per diversos pilots en el transcurs de la cursa. Finalment se l’ha endut Lorenzo Ferrari, el pilot del Lennox Racing Team, qui ha pogut aprofitar un moment de disputa entre els pilots que el perseguien i ha obert una distància de més de 9 segons respecte al tercer, la qual ja ha sigut insalvable.

El caos que ha permés a Ferrari marxar ha sigut la lluita entre Zane Maloney, el pilot nacionalitzat a les Illes Barbados, Andrea Rosso, pilot italià de CRG i el britànic Jonny Edgar. Després de molts intercanvis de llocs i de, pràcticament, rodar en paral·lel volta rere volta, ha sigut Zane Maloney, qui ha completat el podi. L’han seguit, quedant en quarta i en cinquena posició Andrea Rosso i Jonny Edgar respectivament.

Pel que fa a la participació espanyola, Carles Martínez, pilot de Praga, ha sigut 11è, mentre que Javier Sagrera, pilot de M2, ha hagut de retirar-se.