Aquest ha estat el comunicat que ha fet l’escuderia britànica degut al pèssim rendiment del pilot canadenc

Williams ha decidit deixar de comptar amb els serveis de Nicholas Latifi, qui s’acomiadarà de l’escuderia anglesa després de 3 temporades, les mateixes que porta a la Fórmula 1. Ara, l’equip de Grove haurà de buscar un company d’equip per a Alex Albon de cara a 2023.

Latifi no estava tenint una bona temporada, això és evident. Però, qui ha accelerat aquesta situació ha estat Nyck de Vries, que amb la seva increïble actuació a Monza, va deixar clar que està preparat per arribar a la màxima categoria de l’automobilisme.

Latifi se ríe ante los rumores de su salida de Williams
Copyright: Motorsport

En aquests moments no hi ha res clar, ja que l’assesor esportiu de Red Bull, Helmut Marko, va reunir-se amb el pilot neerlandès per parlar del seu futur, ja que AlphaTauri no té clara la continuitat de Pierre Gasly.

Si finalment Red Bull s’interposa en el camí de Williams, l’equip britànic té una altra opció dins del mercat, que és Logan Sargeant, el pilot estadounidenc de Fórmula 2.

El mercat de pilots està molt mogut des de fa unes setmanes i hi ha molts rumors dins del ‘paddock’. A mesura que s’apropi el final de la temporada, tots els dubtes s’aniran resolent.