Max Verstappen està realitzant la millor temporada de la seva vida a la Fórmula 1. Aquestes són les seves opcions per aconseguir el campionat a Singapur la setmana vinent.

El jove pilot de l’equip Red Bull, està completant una temporada perfecte. A part de la seva velocitat, que és innegable que té, s’ha convertit en un pilot molt complet que ha corregit els errors que feia quan va començar a la Fórmula 1.

Actualment, és líder destacat, amb 116 punts de marge amb el seu principal perseguidor, Charles Leclerc i 125 amb Sergio Pérez, el seu company d’equip. A més, en el campionat de constructors, Red Bull avantatja a Ferrari per 139 punts. És tan gran la diferència, que molts usuaris de les xarxes socials ja fan broma del fet que Verstappen encara pot arribar a superar als dos homes de Ferrari junts.

Pocs són els que encara dubten del fet que Verstappen s’emportarà aquest mundial 2022. Ara la pregunta que passa pel cap de tothom és quan ho aconseguirà. Amb aquest campionat, haurà aconseguit el seu segon, igualant a grans noms d’aquest esport com ClarkFittipaldi, Graham Hill, Alberto Ascari, Mika Hakinnen i, òbviament, Fernando Alonso.

Aquesta supremacia del neerlandès ha provocat que a falta de sis carreres per què finalitzi el campionat, ja estem parlant de la possibilitat de la proclamació de Verstappen als carrers de Singapur. No ho té fàcil, però tampoc seria estrany que pogués passar, i més veient l’historial de les proves anteriors.

QUINES OPCIONS TÉ?

Té dues opcions que el farien campió. En les dues ha de guanyar la carrera, punt més que probable, veient les cinc victòries seguides que porta. Ara bé, la màxima responsabilitat la té Charles Leclerc. A la seva mà està que tinguem un nou campió a Marina Bay o no. Per què això passés, Leclerc hauria de finalitzar la carrera en novena posició com a mínim. Això és poc probable, però pot passar que abandoni, cosa que ha succeït ja en anteriors ocasions. L’altra opció és que el monegasc acabés vuitè o pitjor mentres que Verstappen aconseguís també la volta ràpida. De nou, això és poc probable sempre que Leclerc no abandonès.

Una cosa està clara, és qüestió de temps que Max Verstappen es proclami campió del món per segona vegada.