El pilot neerlandès va aconseguir entrar als punts i quedar per davant del seu company d’equip a la seva primera cursa de Fórmula 1

El Gran Premi d’Itàlia va ser la primera participació de Nyck de Vries a una cursa de Fórmula 1. El jove neerlandès va haver de substituir a Alex Albon, ja que no estava en condicions de pilotar. De fet, de Vries va realitzar els primers entrenaments lliures amb Aston Martin, tal com estava pactat, però el fet inesperat va ser que haguès de substituïr a Albon.

El pilot neerlandès va dur a terme una impressionant classificació al circuit de Monza, ja que va aconseguir entrar a la Q2 amb el Williams i acabar tretzè, per davant del seu company d’equip. Ja a la cursa, de Vries va fer una actuació perfecta. Va sortir novè degut a algunes penalitzacions d’altres pilots i va acabar la cursa en la mateixa posició, ja que és molt complicat avançar amb el Williams.

De Vries va finalitzar per davant del seu company Nicholas Latifi, que si abans no estava clara la seva continuació de cara a 2023, ara ho estarà menys. El que està clar és que De Vries va fer una actuació impecable i s’ha guanyat a pols tenir més oportunitats a la Fórmula 1. De fet, hi ha rumors que el col·loquen a AlphaTauri per a l’any 2023. Veurem com avança el mercat de pilots.