Thierry Neuville ha estat l’últim pilot que ha oficialitzat la seva renovació amb Hyundai per al proper any. El pilot belga s’uneix als seus actuals companys, Dani Sordo i Hayden Paddon, que ja van ser confirmats per ser pilots titulars de l’equip coreà.


Thierry Neuville, guanyador del passat Ral·li d’Itàlia de 2016, està tornant a ressuscitar després de la gran davallada que va donar a la fi de 2015 i principis d’any. A tot això, s’ha enfilat a la tercera plaça del campionat de pilots i a més està acumulant molts podis en les últimes curses. Per això, Hyundai ha acabat acceptant la seva renovació de cara a l’any que ve, unint-se de nou amb Dani Sordo i Hayden Paddon, que ja havien estat confirmats per 2017.

En principi l’estratègia que seguirà l’equip coreà serà la d’aquest any. L’equip principal amb Dani Sordo i Thierry Neuville com a pilots titulars, més l’equip B que portarà Hayden Paddon. No obstant això, està previst rotacions en l’equip en cada prova del calendari per tal de beneficiar els interessos de l’equip, una filosofia que enguany està donant bons fruits.

El pilot belga, ha declarat el següent respecte a la seva renovació. A més, ha admès haver rebut altres ofertes d’altres equips del campionat, podent confirmar els rumors que el situaven a Citroën fa unes setmanes.

“Encara que tenia disponibles opcions alternatives, semblava que la decisió més lògica era seguir per mantenir la bona ratxa que tenim en aquest equip. El 2017 serà una nova era per al WRC amb el reglament renovat. Hem compartit moments molt especials junts des del debut de l’equip en el WRC. La nostra primera victòria junts a Alemanya va ser un dels moments més importants de la meva carrera. Amb un cotxe nou l’any que ve, i fins i tot amb objectius més ambiciosos, estic emocionat pel que ens depararà aquest nou capítol”.

D’altra banda, això ha estat el que ha declarat el cap de l’equip, Michel Nandan:

“Thierry ha estat un gran actiu per al nostre equip, així que estem contents d’anunciar aquesta ampliació de dos anys. Hem parlat molt sobre el futur de Thierry, una cosa que òbviament forma part del joc de les competicions de motor, però el fet que continuem junts demostra la fortalesa de la nostra relació. Hem tingut alguns grans records, així com alguns moments difícils, però en general hem estat en una corba de creixement positiu junts. Ara hem complert la nostra alineació de pilots amb Thierry, Hayden i Dani, i podem aspirar a acabar de manera competitiva la temporada de 2016, així com centrar-nos en el desenvolupament del nostre cotxe de 2017”.