Lucas Di Grassi ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures de la FIA Formula E a la ciutat estat de Hong Kong. El segueixen Buemi i Daniel Abt.

Els primers entrenaments oficials començaven amb problemes per Oliver Turvey (NEXTEV NIO) que veia com els seus dos cotxes no li acabava de funcionar del tot.

Els Renault e.dams començaven liderant amb Sébastien Buemi, però uns minuts més tard Robin Frijns (Andretti Autosport) primer, i Lucas Di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) es ficava en aquella posició.

A meitat de sessió, lliure sense trànsit, Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) es situava en primera posició amb un 1:03.912 min. A partir d’aquí veuríem una sèrie de virolles en el cas de Daniel Abt (ABT Schaeffler Audi Sport) i especialment Robin Frijns que provocava una bandera vermella.

A falta de 10 minuts, el Techeetah de Jean-Eric Vergne es situava en primera posició per davant dels dos Renault e.dams. Més tard era Di Grassi qui prenia el primer lloc, abans del període d’entrenament d’un minut amb la situació de FCY (Full-course-yellow).

En els últims minuts, Rosenqvist es sortia de pista en passar-se de frenada al revolt 1, mentre que Ma Quing Hua (Techeetah) patia una virolla al revolt 4. També trobava els límits al revolt 2, Sam Bird (DS Virgin Racing) i Frijns.

Resultats FP1 Top10:

1 Di Grassi 2 Buemi 3 Abt 4  Engel 5 Vergne 6 Bird 7 Sarrazin 8 Prost 9 Da Costa 10 Rosenqvist