Després de tres anys motoritzat per Chevrolet, el llegendari equip Chip Ganassi tornarà a muntar motors Honda a partir de la propera temporada.


Després de nou campionats guanyats junts en dotze anys d’associació fins el 2013, Honda i Chip Ganassi Racing Team tornaran a unir forces per intentar fer front a Penske per arrebatarli la corona aconseguida en aquest 2016. Per això, les dues formacions han arribat a un acord de diversos anys perquè tots els pilots de l’equip montin motors de la casa japonesa, que aquest any ha tornat a perdre el campionat de motoristes amb Chevrolet.

CGRT i Honda es van unir per guanyar quatre títols seguits en el CART entre 1996 i 1999, a més de quatre més en la Verizon Indycar Series entre els anys 2008 i 2011. El campionat guanyat més recent es va produir amb Scott Dixon el 2013. La potent relació entre Chip Ganassi i Honda en tots els anys d’unió ha produït 77 victòries en les 102 curses participades, un balanç més que excel·lent.

El propietari de l’equip Chip Ganassi va dir que “hem tingut una llarga i reeixida relació amb Honda en els últims anys i esperem poder aconseguir-ho de nou a la pista. Em sento una mica tornant a casa després d’haver passat 12 anys prèviament amb ells. Gran part de l’èxit del nostre equip ha estat amb el motor d’Honda en els nostres vehicles, de manera que estem molt emocionats”.

Finalment, Art St. Cyr, president de l’Honda Performance Development va dir: “L’associació d’Honda-Ganassi és un dels més reeixits en la història dels programes de curses nord-americanes d’Honda”.