En una sessió passada per aigua i marcada per la poca activitat en pista, Edoardo Mortara ha encapçalat la primera sessió de lliures a Hockenheim. Per darrere de l’italià trobem a Ekström i a Wickens segon i tercer respectivament.


Primera sessió d’entrenaments lliures de la temporada d’DTM i comencen sota una pluja a Hockenheim. Malgrat això els pilots surten a rodar i a adquirir experiència amb pluja amb els seus nous cotxes perquè demà la primera cursa es podria donar sota aquestes condicions.

A poc a poc la pista anava millorant i els temps anaven baixant d’un 1:55 fins a un 1:50 que té Mortara passats 15 minuts de la sessió.

Encara que aquí es quedaria, perquè els pilots rodarien però no per marcar temps, sinó per fer quilòmetres ja que la pista no estava per arriscar molt.

Primeres impressions, els Audi molt repartits amb Mortara i Ekström en els dos primers llocs, els Mercedes la gran majoria a la part mitjana de la taula i els BMW llevat Wittmann i Glock en la part baixa, veurem demà a la classificació si hi ha un gir dels esdeveniments o si tot tornarà a tenir una imatge similar a la d’avui.

Pel que fa als catalans, Molina ha estat cinquè i Juncadella onzè.