L’Audi #7 de Lotterer/Traluyer/Fassler ha estat el més ràpid en els tercers i últims entrenaments lliures abans de la classificació de les 6 hores de Spa. Després d’ell han acabat els 3 Porsche 919 Hybrid, #19, #18 i #17 respectivament.


 

Temperatures prou baixes però sense pluja, la qual cosa ha permès que s’abaixen prou els temps respecte a la jornada d’ahir.

Els més ràpids en LMP1 han estat Lotterer, Traluyer i Fassler amb l’Audi #7 seguits pels 3 Porsche, segona posició per al #19 de Hulkenberg/Bamber/Tandy, tercera per al #18 de Dumas/Jani/Lieb i quarta per al #17 de Webber/Hartley/Bernhard. Després d’ells l’Audi #8 i els dos Toyota, #2 i #1 respectivament.

En LMP2 el millor temps ha estat per al Ligier #26 de G-Drive que s’ha imposat per menys de mig segon a l’Oreca 05 de KCMG i al Gibson 015S – Nissan de Jota Sport.

En GTE els més ràpids han estat Toni Vilander i Gianmaria Bruni amb el Ferrari #51 d’AF Corse seguits per l’Aston Martin #99 i l’altre Ferrari, el #71. Prou retardats els dos Porsche que han acabat en sexta i octava posició.

La classificació serà aquesta vesprada a partir de les 18:00 hora local.