Richard Verschoor confirma que està competint en una categoria en la qual ell és el millor. El pilot holandès va obtenir la seva vuitena victòria consecutiva a la F4 Espanyola al Circuit de València durant la segona cursa del cap de setmana. Lloveras i Volegov completen el podi.

Al començament Richard Verschoor (MP Motorsport) va mantenir el liderat per davant de Xavier Lloveras (MP Motorsport), mentre que Nikita Volegov (Drivex) es va quedar clavat a la graella. El seu company d’equip, Antolín González va passar de setè a quarta posició a la sortida, just darrere d’Alexander Vartanyan (Drivex).

Tot i la mala sortida de Volegov, se les va arreglar per acabar tercer. Marta García (Drivex) mantenia el cinquè lloc després d’una bona batalla amb Danny Kroes (MP Motorsport).