Avui ha quedat confirmat que, definitivament, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a ser el traçat protagonista de la pre-temporada 2017, però aquesta vegada, serà l’únic.

 

Després d’estar mirant altres circuits com a possibles seus dels entrenaments d’hivern previs a la primera cursa de la temporada, la qual se seguirà celebrant a Melbourne, els equips participants de la Fórmula 1 han aconseguit arribar a l’acord: les dues sessions de pre-temporada tindran lloc a Montmeló.

Altres opcions que es tenien en compte eren Estoril, Cheste i Jerez, malgrat que Pirelli preferia rodar en un traçat com el d’Abu Dhabi o Bahrain pel simple fet que les temperatures serien una mica més càlides i favorables per a ells.

Però finalment, el circuit català torna a ser el preferit tant com pels pilots com pels equips i, des d’avui, els 8 dies de tests ja tenen data. La primera setmana d’entrenaments començarà el dilluns 27 de febrer i perdurarà fins al dijous 2 de març, mentre que la segona s’iniciarà el dimarts de la setmana següent, el 7 de març, i s’acabarà el divendres dia 10.