L’home que s’havia emportat la pole tan sols unes hores abans, Felix Rosenqvist de Mahindra, tenia un clar objectiu: ritme constant però alt, per així arribar a les parades en una bona posició i poder gestionar així la segona part de la cursa. Les coses estaven sortint la mar de bé, volta rere volta el suec anava augmentant la distància respecte al segon classificat, Oliver Turvey.

Però en la volta 15 van començar els problemes. Algun tipus de fallada elèctrica va condemnar fins a la zona posterior de la cursa al líder de la cursa, fins a acabar sent doblat fins a dues vegades i realitzant la parada a boxes unes voltes abans del que s’esperava. D’aquesta manera, es quedava completament condemnat. A la volta 28, els problemes van arribar al seu company d’equip, Nick Heidfeld, que es va quedar aturat a la recta de meta. Allà s’acabaria la cursa per a l’equip amb seu a Montmeló.

Les hostilitats s’anaven forjant en les primeres posicions i per darrere, Lucas Di Grassi, que estava fent la seva personal remuntada des de l’última posició. Molts fronts oberts. Després de les parades, Daniel Abt va prendre el liderat d’un Turvey que semblava anar a remolc a la zona davantera. També Vergne semblava no tenir el ritme necessari per lluitar després que a final de recta Buemi l’avancés de forma molt senzilla.

Va ser a la volta 34 quan es va consumar el desastre de Mahindra i, definitivament, Rosenqvist tornava al box per retirar-se. Tan sols un parell de voltes més tard, Nicolas Prost va protagonitzar un toc amb certa força amb Sam Bird, sent el francès el pitjor parat, ja que l’element del seu cotxe va quedar trencat i també va haver de retirar-se. Tot estava servit doncs, per al empenta final.

La cursa se l’acabaria emportant el pilot alemany d’Audi Daniel Abt que va aconseguir escapar-se del grup perseguidor que conformaven Turvey, Buemi, Piquet, Vergne i Mitch Evans. Serien els dos primers els que s’acabessin adjudicant un podi molt lluitat. Per darrere, l’altre home d’Audi, el brasiler Lucas di Grassi, vigent campió del campionat elèctric creuaria la meta en novena posició i a més realitzaria la volta ràpida, sumant així els seus primers punts de la temporada.