A dos dies perquè arribi Sant Jordi són molts els dubtes que es tenen sobre quins llibres s’han de comprar, regalar i recomanar. Des de formularapida.net hem volgut ordenar i classificar quines són les novetats literàries més interessants sobre el món del motor per gaudir d’una bona lectura aquests dies

La última noche de Ayrton Senna

Giorgio Terruzzi ha rebut diversos premis per aquest llibre, el qual explica l’última nit d’Ayrton Senna. Tot i descriure la “lugubritat” d’aquelles hores prèvies a la cursa del diumenge -havia mort Roland Ratzenberger i Barrichello s’havia salvat de miracle de tenir el mateix destí-, La última noche de Ayrton Senna s’endinsa en el mite del brasiler per tal d’explicar qui era aquell pilot que va resucitar com el millor de tots els temps i com una ànima única i, gairebé, mística. I ho fa a tarvés d’explicar els vincles familiars, amorosos i relgiosos del mític geni brasiler. Si Ayrton Senna és el teu ídol i aquelles últimes hores t’inquieten, no dubtis en tirar-lo.

Francesc Latorre ens explica com ha sigut cobrir la F1 durant 11 anys

Al més pur estil català, el periodista de TV3 Francesc Latorre explica diverses anècdotes personals que ha viscut al llarg d’onze anys cobrint la F1. Si us interessa més l’acció que no pas una altra cosa, aquest és el vostre llibre. Latorre us explicarà què fer en cas que t’atraquin a punta de pistola a São Paulo, com t’has de colar a una luxosa festa a Mònaco si no tens invitació i quina és l’altre gran habilitat que té Fernando Alonso a banda de ser un gran pilot.

Jorge Lorenzo t’ajuda a aconseguir tot allò que et proposis

El pilot mallorquí de Ducati de MotoGP, Jorge Lorenzo, treu el llibre Lo que aprendí hasta los 30: Mis secretos para alcanzar el éxito en todo lo que te propongas.Sot aquest títol Lorenzo parla del camí cap a l’èxit explicant anècdotes i reflexions personals de temess molt variats, però que sense cap mena de dubte tene el motor i el motociclisme com a epicentre i referència. Als que us agradara la motivació d’un esportista d’elit i si, a més, esteu interessats en conèixer les històries més personals de Lorenzo, aquest és el llibre que us han de regalar per aquest Sant Jordi.