Jordi Garcia es va proclamar vencedor de la prova amb un temps de 55min i 31s.

Mig miler d’atletes es van donar cita al Circuit de Barcelona-Catalunya en el marc del IX Duatló Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Triatló Granollers. Aquesta edició ha tornat a confirmar una gran acceptació: pocs dies abans de l’esdeveniment, l’organització va augmentar les places d’inscripció a causa d’una alta demanda. Entre els participants van destacar Jordi Garcia (55min i 31s) i Anna Godoy (1h i 49s), els guanyadors de les categories masculina i femenina respectivament.

L’escenari és precisament, un any més, un dels grans atractius dels duatletes, que van completar un recorregut dividit en tres sectors. El primer va ser una cursa a peu, equivalent a una mica més d’una volta al Circuit. Després van completar un sector de 19 km en bicicleta, realitzant 4 voltes més al traçat. Per acabar, els participants van fer una cursa a peu de 2,5 km. Jordi Garcia, del Club Natació Badalona, va creuar la línia de meta obtenint la victòria amb una marca de 55min i 31s. L’última fase va ser decisiva, ja que va poder obrir una escletxa amb el grup capdavanter mentre completava la darrera cursa a peu. Han copat el podi Víctor Aguilera i Robert Zsolt. En la categoria femenina es va imposar Anna Godoy (1h i 49s), seguida d’Helena Moragas i Marta Romance.

A les 12.30h es va celebrar la cursa infantil, que tenia com a objectiu iniciar als més petits en el món de l’esport i crear un planter de futurs atletes. La jornada va comptar amb els millors duatletes de Catalunya, ja que la prova era puntuable per la Lliga Catalana de clubs. L’alt nivell esportiu va estar acompanyat d’un ambient únic. Famílies, amics i acompanyants van poder gaudir, tot i la pluja, de l’entorn únic des de l’altra banda del pàdoc.