La Catalunya WorldSBK Round es celebrarà del 18 al 20 de setembre i ja està disponible una promoció especial de llançament.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)– Per primera vegada en la seva història, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el Mundial de Superbike, la ‘Catalunya WorldSBK Round’. L’acord entre el Circuit, Dorna WorldSBK Organization i el gestor d’esdeveniments Gemocat s’ha fet oficial aquest migdia al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

L’acte ha comptat amb la presència de Joan Fontserè, director general del Circuit; Ricky Cardús, portaveu de Gemocat; Gregori Lavilla, WorldSBK Executive Director Sporting and Organisation; Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló; i Toni Reig, director general del Consell Català de l’Esport. També han estat presents els pilots Carles ChecaAna Carrasco i Jordi Torres.

Catalunya WorldSBK

El FIM World Superbike Championship – WorldSBK en la seva nomenclatura comercial – és el campionat del món de velocitat de la Federació Internacional de Motociclisme per a competir amb motos de sèrie modificades. La nova cita del campionat del Món de Superbike per 2020 se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 18, 19 i 20 de setembre.
La Catalunya WorldSBK pretén brindar una experiència única, exclusiva i de qualitat a l’aficionat. Per aquest motiu, les entrades a l’esdeveniment esportiu estan limitades a 30.000 localitats. Existeixen tiquets d’un sol dia (ja sigui divendres, dissabte o diumenge) o per als tres. Un total de 5.000 d’aquestes entrades inclouen l’accés al pàdoc, on se situa el podi i el parc fermé de manera que els aficionats poden gaudir de passejar per la zona on els equips treballen. A més, existeix la zona ‘Paddock Show’, on es realitzen entrevistes a pilots i hi ha pantalles gegants amb animador per a seguir les sessions de pista. Serà un cap de setmana obert i accessible per a l’aficionat, una autèntica festa per a tots els espectadors.

Promoció especial de llançament

Per a celebrar l’arribada de WorldSBK al Circuit de Barcelona-Catalunya s’ha llançat una promoció especial de 72 hores aplicable a les 500 primeres entrades venudes. L’entrada completa (de tres dies amb accés a pàdoc i pit walk) presenta un descompte de gairebé un 30%, i es pot obtenir per només 49 euros. L’oferta és vàlida fins al divendres 1 de novembre a les 12 del migdia.

Una vegada s’acabi la promoció, tots els amants del motociclisme que vulguin presenciar en directe la primera prova del WorldSBK al Circuit de Barcelona-Catalunya podran fer-ho des de només 19 euros (amb l’entrada de divendres). L’experiència completa, que inclou l’entrada de tres dies amb accés a pàdoc i pit wlak, té un preu de 69 euros.

 

Comunicat de premsa