Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya i StubHub han anunciat una nova aliança amb la que StubHub es converteix en proveïdor oficial en la venda d’entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, dos dels campionats més prestigiosos del motor.

L’acord anunciat avui té com a objectiu principal fomentar la venda internacional d’entrades pels esdeveniments que tenen lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya i fomentar encara més el turisme relacionat amb aquestes competicions. França, UK, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Alemanya i Polònia, són només algunes de les nacionalitats que visiten més assíduament el circuit barceloní, participació que el grup vol ampliar a més nacionalitats com Rússia, Xina o EEUU.

StubHub, com a canal de venda oficial del Circuit, serà clau per promocionar i recolzar el creixement del consum d’aquests esdeveniments fora de les nostres fronteres gràcies a la seva presència internacional en més de 40 països. En competicions d’aquesta magnitud, on hi ha una representació de marques i pilots de molts països diferents, resulta clau poder oferir un servei que s’adapti als diferents públics.

Albert Hortal, Final User Manager del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha assenyalat que “l’aliança amb StubHub ens permet facilitar l’accés als esdeveniments del motor a un cada vegada major número de fans internacionals. Entre moltes raons que ens han portat a escollir StubHub com a proveïdor oficial en la venda d’entrades és que es tracta d’una plataforma que ofereix la mateixa experiència d’usuari en més de 40 països i que s’ha convertit en un portal de referència per accedir a esdeveniments esportius i culturals de tot el món”.

Andrés San José, Country Manager d’StubHub a Espanya, ha indicat que “ens satisfà enormement poder anunciar aquest acord, gràcies al qual podem oferir a fans procedents de tots els països la possibilitat d’experimentar l’emoció de veure en directe algunes de les competicions de motor més prestigioses del món. El número d’usuaris que viuen a Espanya per gaudir d’esdeveniments en directe creix any rere any, +52% d’increment entre 2016 i 2018, registrant de nou un augment en el que va de 2019, segons dades de transaccions realitzades a StubHub.”

A més, sempre segons dades de la plataforma d’entrades, en el segon trimestre d’aquest any, Espanya ha superat a EEUU com a destí per turistes que venen a gaudir d’esdeveniments en directe, només darrere de Regne Unit. Són diversos els factors que propicien aquest impuls, entre els quals, l’alt nivell de les competicions esportives que se celebren a l’Estat durant tot l’any.
Comunicat de premsa