Mick Schumacher s’uneix a les files de Mercedes AMG Petronas com a pilot reserva per a 2023.

Després d’haver-se quedat sense lloc per a la temporada següent de Fórmula 1, l’alemany estava buscant alternatives. Ell volía quedar-se a prop de la màxima categoria de l’automobilisme. Finalment, i després de molts rumors que venien des d’abans del final de la temporada, Schumacher ha pogut fer oficial el seu rol com a reserva de Mercedes.

La decisió arriba després que l’equip Haas fitxés a Nico Hülkenberg per formar parella amb Kevin Magnussen. Això deixava a Schumacher fora d’aquesta equació. Segurament, l’expilot de Haas hagués escollit tenir-ne un lloc fix a la graella, abans de signar estar per darrere d’altres. Però això no ha estat possible i s’ha hagut de conformar amb aquest paper secundari.

Ara està centrat en dur a terme les tasques que se li han manat. Destaquen la de treballar al simulador de Brackley, estar present a tots els grans premis de la temporada o fer feines de màrqueting.

Que ha dit el nou pilot reserva, Mick Schumacher?

El fill de Michael Schumacher es mostra molt agraït per aquesta oportunitat. Tot i que ha hagut de deixar l’academia de joves pilots de Ferrari, on portava des de l’any 2019.

“Estic encantat de ser part de l’equip Mercedes com a pilot reserva per a 2023. També estic compromès a donar-ho tot per a contribuir a millorar el seu rendiment en aquest entorn tan competitiu i professional.“, ha comentat l’alemany.

“Estic emocionat i agraït a Toto i a tots els involucrats per confiar en mi. La F1 és un món fascinant i mai deixes d’aprendre. Espero absorbir més coneixement i posar tots els meus esforços en benefici de Mercedes”.

Que ha Toto Wolff?

L’altra banda d’aquest acord també ha volgut expressar la seva alegría per comptar amb un jove de gran talent com és Mick Schumacher. Concretament, Toto Wolff ha dit el següent: “Mick és un jove pilot amb molt de talent i estem encantats que s’uneixi a l’equip. És un gran treballador, és tranquil i metòdic, i encara té gana d’aprendre i millorar com a pilot. Són qualitats importants, així que estem encantats que ens ajudi a desenvolupar el W14″.