Arran de la marxa de Frédéric Vasseur d’Alfa Romeo i el seu fitxatge per Ferrari, hi ha hagut moviments molt interessants al paddock

Tot va començar amb l’anunci oficial de la marxa de Mattia Binotto de l’escuderia Ferrari. A partir d’aquí, van començar a aparèixer diferents candidats a ocupar el seu lloc. Finalment, Frédéric Vasseur va ser l’escollit, i començarà a treballar amb els de Maranello a partir de gener, ja que és quan caduca el càrrec de Binotto.

A causa d’aquest moviment, va començar un “canvi de cartes” molt interessant. En primer lloc, el Grup Sauber, hereu d’Alfa Romeo, va anunciar l’arribada d’Andreas Seidl, provinent de McLaren. L’alemany tindrà el càrrec de CEO.

Després d’aquest moviment, l’equip McLaren va haver de moure fitxa. Es va anunciar l’arribada d’Andrea Stella, que serà el cap d’equip de cara a la temporada vinent. Stella ja formava part de l’estructura dels de Woking des de l’any 2015.

Andrea Stella es el nuevo jefe de equipo de McLaren F1
Copyright: Motorsport

L’italià va ser l’enginyer de rendiment de Michael Schumacher entre l’any 2002 i 2006, i, més tard, entre 2008 i 2009, va treballar amb Kimi Raikkönen. Un any més tard, es va convertir en enginyer de cursa del propi Raikkönen, i durant les següents cinc temporades va treballar amb Fernando Alonso a Ferrari. En aquell moment, quan Alonso va marxar a McLaren, Stella va fer el mateix moviment.

En aquests moments, Sauber no ha anunciat encara qui serà el cap d’equip la temporada vinent. A part d’aquests esdeveniments, Jost Capito va anunciar que deixa la direcció de l’equip Williams. A més, l’equip britànic tampoc té cap d’equip pel proper any. Si Binotto es planteja seguir dintre de la Fórmula 1, aquesta seria una de les poques opcions que li queden.