Callum Ilott ha estat confirmat com a un dels pilots de ART Grand Prix per a la temporada 2018 de GP3. El britànic, membre de l’acadèmia de joves pilots de Ferrari, s’adjudica un dels seients més desitjats de la categoria.

Després de ser el primer britànic a unir-se al programa de desenvolupament de joves pilots de Ferrari el mes passat, Ilott s’uneix ara a ART, l’equip més exitòs de la temporada 2017, per fer el seu debut en la GP3. El jove pilot ja va rodar amb l’equip als tests post-temporada disputats al circuit de Yas Marina i ara ha sigut oficialment confirmat com un dels seus pilots per a 2018.

Callum és un jove talent rebel, amb la cursa classificatòria de la darrera edició del GP de Macau com a últim triomf. Ha tingut un bon rendiment també en la temporada de FIA F3, on ha acabat quart en la general amb 7 victòries, 12 podis i 11 poles. Amb un futur prometedor i brillant, ha estat el primer pilot confirmat oficialment de ART i de tota la graella de la propera temporada de GP3.

El president d’ART, Sébastien Philippe, ha declarat al respecte:

“Estic molt content de donar la benvinguda a Callum a l’equip. Durant la seva jove trajectòria ha demostrat tenir un potencial interessant. No tenim cap dubte que té els recursos necessaris per a lluitar pel títol el 2018.”

Ilott també ha parlat sobre el seu futur més immediat a l’equip:

“Juntatment amb la FDA, prenem la decisió de fer la GP3 amb ART i estic molt content amb això com el primer pas en la nostra associació. ART és un equip molt professional amb un historial provat en la GP3 i estic molt entusiasmat per començar a treballar amb ells. Ser sol·licitat per ART per ocupar un dels seus desitjats seients és un autèntic privilegi. Tinc moltes ganes, nou cotxe, nous circuits i nous reptes, vull mostrar a ART el que puc fer.”