L’equip Mercedes ha anunciat la renovació de Lewis Hamilton i George Russell durant el Gran Premi d’Itàlia 2023

Durant la jornada prèvia al Gran Premi d’Itàlia 2023 de Fórmula 1, l’equip Mercedes va anunciar el que semblava un secret a veus en el pàdoc de la màxima categoria de l’automobilisme, és a dir, la renovació de Lewis Hamilton i la de George Russell. Els dos pilots britànics del conjunt alemany continuaran lligats fins al final de la temporada 2025.

D’aquesta manera, Hamilton continuarà en el Gran Circ malgrat tots els rumors que indicaven que aquest seria el seu últim any a la Fórmula 1. Al seu costat, conservarà al jove anglès Russell, que ha demostrat en les seves dues campanyes amb el conjunt alemany que és un dels candidats per lluitar pel títol mundial en el futur.

Copyright: Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

En aquests moments, Mercedes viu un dels seus pitjors moments dintre de l’era híbrida, amb un total de quatre podis aquesta temporada. No obstant això, els dos pilots britànics confien més que mai en el projecte. En concret, Hamilton apunta que han après molt en els moments de dificultat i que mai havien tingut tantes ganes de guanyar.

Per la seva part, Russell es sent molt còmode treballant amb l’estructura alemanya, i té la intenció de retornar la confiança que li ha brindat Toto Wolff.