L’ART Grand Prix ha confirmat la incorporació del pilot Nikita Mazepin al seu equip de Formula 2 per a la propera temporada.

Mazepin ha completat una gran temporada a les GP3 Series formant ja part de l’equip ART Grand Prix, que ha dominat la categoria amb autoritat. El rus ha acabat la temporada com a subcampió per darrere d’un altre pilot de l’equip, Anthoine Hubert, però ha aconseguit quatre victòries, dues més que les del seu company.

Després del bon rendiment que ha ofert aquest any, l’escuderia francesa ha decidit oferir-li la oportunitat de donar el salt a la Formula 2 el 2019. Mazepin s’incorpora a un equip que aquesta temporada s’ha proclamat campió de la Formula 2 amb George Russell amb l’objectiu de donar un altre pas endavant a la seva carrera.

Als seus 19 anys, el rus se sent preparat per al nou repte. “Estic molt content de continuar a l’ART en el salt a la Formula 2. És la progressió natural després del nostre èxit aquesta temporada la GP3. Estic ansiós per començar aquest nou repte com a rookie a la Formula 2”, ha declarat Mazepin.

A l’ART la confiança en Mazepin és absoluta. “Continuar amb en Nikita a la Formula 2 és la continuació lògica després de la nostra exitosa temporada el 2018, en la qual va constantment en la lluita per les victòries i pel títol, que se li va escapar l’últim cap de setmana de la temporada”, ha afirmat el director de l’ART Grand Prix, Sébastien Phillippe.

En Nikita era un debutant a GP3, però des del primer dia ens va impressionar amb la seva victòria a Barcelona i les seves actuacions van ser notables. Té molts punts forts: és ràpid i sempre s’esforça amb tot el que fa. Estic convençut que pot ser una peça fonamental del nostre equip de Formula 2, tal com ho va ser en el de GP3”, va afegir Philippe.

El rus pujarà per primera vegada al seu nou monoplaça durant els test de post-temporada d’aquesta setmana al circuit de Yas Marina, on el passat diumenge va aconseguir la victòria en l’última carrera de la temporada de las GP3 Series.