Els campions Fernando Alonso i Jimmie Johnson van intercanviar els seus cotxes de Formula 1 i NASCAR en un espectacular esdeveniment que es va celebrar durant la jornada d’ahir al circuit internacional de Bahrain.

Hores després de la que en principi va ser la seva última carrera de la Formula 1 a Abu Dabi, Fernando Alonso va tornar a l’acció en un altre circuit de l’Orient Mitjà, a Bahrain. L’asturià era el principal centre d’atenció de l’acte promocional que van organitzar la Formula 1 i la NASCAR, juntament amb l’estatunidenc Jimmie Johson.

El doble campió de Formula 1 va portar el cotxe #48 del Team Hendrick amb motor Chevrolet, fet que convida a pensar que té molts números de córrer les 500 milles d’Indianapolis amb el mateix fabricant. D’altra banda, l’heptacampió de la NASCAR va pujar al McLaren MP4-28 2013 impulsat per un motor Mercedes V8.

Els dos van rodar durant gairebé quatre hores amb un cotxe totalment diferent al que s’han acostumat a portar en la majoria de les seves respectives carreres esportives. A l’acabar la prova, van coronar l’acte amb diversos ‘donuts’ a la mateixa recta de meta del circuit.

Les xarxes socials de McLaren i del Team Hendrick van retransmetre en directe el transcurs de l’esdeveniment, que va deixar algunes imatges molt curioses.