Nobuharu Matsushita ha aconseguit la seva primera pole a la F2 al cirrcuit de Monza per davant de Nyck De Vries i Louis Delétraz.

Matsushita començava marcant el ritme per davant de De Vries, Delétraz, Markelov i Leclerc. Rowland només podia ser 13è després de la primera tanda de voltes, ja que al seu primer intent prenia massa el piano de la chicane i perdia el control del seu cotxe. L’anglès es queixava per radio dels pneumàtics. Cal destacar que els 17 primers pilots, tots excepte Gelael, Visoiu i Jeffri, estaven dins del mateix segon.

La sessió s’ha aturat just després que tots els pilots tornessin a la pista a 7 minuts del final per una virolla de Jeffri, que ha acabat amb el seu cotxe aturat al mig de la pista. En reprendre’s la sessió, la majoria de pilots no milloraven en el seu primer intent. Merhi i King pujaven a la 5ª i 6ª posició respectivament, just per davant de Leclerc.

Un problema a la roda del darrera de Ferrucci deixava el seu cotxe al mig de la pista, impedint així un últim intent de la resta de pilots. Matsushita aconseguia així la seva primera pole position a la categoria per davant de De Vries, Delétraz, Markelov, Merhi, King, Leclerc, Fuoco, Ferrucci i Albon.

Resultat:

1 Matsushita 2 De Vries 3 Delétraz 4 Markelov 5 Merhi 6 King 7 Leclerc 8 Fuoco 9 Ferrucci 10 Albon 11 Ghiotto 12 Sette Câmara 13 Rowland 14 Latifi 15 Nato 16 Boschung 17 Malja 18 Gelael 19 Visoiu 20 Jeffri