Després de la victòria de Newgarden la setmana passada a Gateway, la Indycar aterra al circuit de Watkins Glen per disputar la penúltima cursa de la temporada 2017.

 

El primer pilot a sortir a pista i donar així inici a la primera sessió d’entrenaments lliures va ser Max Chilton. Durant els 5 primers minuts, gairebé la meitat de la graella havia trepitjat ja la pista per marcar temps. Després s’hi van anar afegint la resta de competidors.

La sessió va avançar de manera monòtona i sense incidents greus, només amb alguna petita virolla com la d’Alex Rossi o la de Hinchcliffe passats ja els 15 minuts d’entrenaments. A més, els pilots havien començat rodant en gairebé 1:25.000 i, en arribar a la meitat de la sessió, Rossi liderava i ja havia aconseguit rodar en menys d’1:24.000.

Arribant ja a la mitja hora de sessió, Hunter-Reay va protagonitzar una virolla mentre realitzava una bona volta mentre Rossi encapçalava la taula de temps.

Finalment, els primers entrenaments del cap de setmana van arribar a la seva fi amb Rahal com a líder amb un temps d’1:23.2603. Per darrere d’ell, Rossi va acabar en segona posició amb Chilton, Dixon i Hinchcliffe tancant el Top5.