En el DTM tot és possible, la segona cursa al Norisring (Nüremberg) ha estat espectacular amb molts avançaments i també algun accident que han permès a Martín aconseguir la victòria per davant de Auer i Mortara, qui aconseguia el podi en un final de photo-finish.

Robert Wickens aconseguia superar a Tom Blomqvist a la sortida, un Blomqvist que sortia des de la pole però baixava fins la sisena posició. Al davant, Wickens liderava per davant Spengler i Martin.

De seguida Auer, Blomqvist, Farfus, Green i Engel entraven a box a la primera volta, una més tard els BMW de Glock i Wittmann també entraven a box.  Ambdós sortien just per darrere de Auer qui era el primer dels qui s’havien aturat.

A la quarta volta, Ekström i Paffet entraven a box i també sortien per darrere Auer però aconseguien sortir per davant de Witmann i Green.

En canvi Spengler que entrava a la cinquena volta, aconseguia sortir per davant d’Auer, però el pilot de BMW li batallava la posició.

Els líders de la cursa s’aturaven al passar 10 minuts de cursa, Wickens entrava a box a la vuitena volta, mentre Martin i Müller ho feien a la setena, tots mantenint posició encara que Müller es veia superat per Auer.

El Austríac no perdia el temps i en una volta superava a Martin i Wickens per la primera posició virtual. El pilot de Mercedes també superava a Rockenfeller i Rast a la volta 11, just després de que els pilots d’Audi entressin a box.

De seguida Auer i Martin s’escapaven de la resta que entraven en una lluita per la tercera posició virtual. Entre ells, Rockenfeller intentava mantenir els atacs de Spengler i Wickens, amb Spengler superant-lo.

A falta de 40 minuts pel final de cursa, Di Resta entrava a box i sortia just per darrere d’Auer i Martin en la cinquena posició amb Mortara i Duval essent els únics que encara no havien entrat a box. Mortara sortia per davant de Di Resta qui es veia superat per Spengler.

5 minuts més tard arribaven els primers accidents. Robert Wickens no podia evitar un accident entre ell i René Rast qui no li deixava prou espai a la sortida del revolt 1, causant el cotxe de seguretat. Ambdós pilots continuaven en pista.

A falta de 28 minuts pel final, la cursa es reiniciava amb Loïc Duval en primera posició -sense haver entrat a box, però el francès perdia la primera posició amb Martin. Spengler immediatament el superava però patia una punxada en el pneumàtic davanter dret.

Però de seguida arribava el pitjor accident del DTM de la temporada, Gary Paffet es veia empès contra el mur abans d’arribar al primer revolt. El pilot reserva de Williams F1 perdia el control del seu cotxe i impactava contra Mike Rockenfeller al revolt 1.

Aquest accident causava la bandera vermella, ambdós pilots sortien sans i estalvis dels seus cotxes però amb dolors.

Després de 30 minuts d’espera, la cursa es reiniciava sense sortida mode Indianapolis. Martín era el líder per davant d’Auer, Wittmann, Ekström i Mortara. Auer es llençava per l’interior del revolt 1 per superar a Martin sense el DRS. El belga li tornava la maniobra unes voltes més tard.

La cursa seria molt més tranquil·la en aquest final, amb Martin assegurant-se la victòria. La lluita per la segona posició es complicava Auer amb uns pneumàtics molt desgastats. Wittmann intentava la maniobra sobre el austríac però això facilitava a Ekström a pujar a la tercera posició a l’última posició. El suec defensava la posició agressivament a falta de dos revolts però el de BMW el tocava, facilitant que Mortara es situes en paral·lel amb ambdós pilots en un final de foto-finish que permetia a Mortara creuar la meta en tercera posició amb Ekström quart i Wittmann cinquè.

La zona de punts la completen Paul Di Resta, Augusto Farfus, Jamie Green, Tom Blomqvist i Timo Glock.

En el campionat de pilots, Ekström segueix com a líder amb 89 punts, 2 més que Auer. Martin salta a la tercera posició del campionat a 11 punts del suec. Els Audi’s de Green i Rast es situen a 14 i 17 punts del seu company de marca.