Charles Leclerc ha dominat els entrenaments lliures de la FIA Formula 2 al Red Bull Ring per davant d’Antonio Fuoco i Nyck De Vries.

Per aquesta cursa, Alex Albon recupera el seu seient a ART GP, Johnny Cecotto es substituit per Sergio Canamasas, que passa de Trident a Rapax. Raffaele Marciello torna al seu equip del 2015 per la cursa austríaca.

A la primera part dels entrenaments, els Prema de Leclerc i Fuoco marcaven el ritme. La majoria de pilots tornaven a boxes amb el millor temps en mans de Leclerc, 3 dècimes per davant de De Vries i Latifi.

La part de dalt de la taula de temps es quedava igual durant 15 minuts, fins que Fuoco s’ha unit al seu company d’equip al top 2. Varis pilots, com Latifi o Leclerc, cometien errades quan quedaven pots minuts per la bandera de quadres. A l’últim minut, Sette Câmara es quedava aturat a la pista i sortia el Safety Car Virtual. Leclerc quedava així amb el millor temps per davant de Fuoco, De Vries, LatifiRowland, Canamasas, Matsushita, Albon, Boschung y Ghiotto.