Marc Márquez s’ha endut també el millor temps d’un FP2 que ha estat molt més ràpid que el matinal i on els pilots han aprofitat per fer les voltes que no han pogut fer al primer. Lorenzo ha finalitzat segon amb Folger tercer.

Tal i com havia succeït a Moto3, els pilots de la categoria reina necessitaven acumul·lar quilòmetres després d’un FP1 amb poca activitat, i en dos minuts ja s’havien batut els temps del primer lliure.

El guanyador de la cursa anterior, Andrea Dovizioso, estava sent el més ràpid en aquests primers minuts, rodant constantment en 1:45. Ell i Marc Márquez estaven essent els clars dominadors de l’entrenament, doncs el tercer estava a set dècimes.

La sessió estava transcorrent amb tranquilitat, els pilots buscaven el ritme de cursa i els temps no baixaven. L’únic que es va apropar als dos capdavanters va ser Jorge Lorenzo. A falta de 15 minuts, els pilots van començar a tirar, fet que va desembocar en accidents per Álvaro Bautista, primera “víctima” de la nova chicane, i per Hector Barberá. A falta de 3 minuts pel final, Cal Crutchlow també va caure.

Bautista va tornar a sortir ràpidament i es va posar primer amb un 1:45.116, que seria superat per Dani Pedrosa. Ara sí, els temps estaven caient ràpidament i es va entrar en els 1:44, amb Márquez al capdavant. Loris Baz també va caure a la nova chicane.

Finalment Márquez també es va endur aquesta sessió amb un sensacional 1:44.295, quatre décimes per davant de Lorenzo, que va ser segon amb Jonas Folger en tercera posició.