L’FP2 de Moto2 ha estat força tranquil respecte a les altres categories, ja que els pilots ja havien acumul·lat el suficient rodatge al matí. El líder del mundial, Morbidelli, ha finalitzat primer amb el seu comapny Márquez segon i Corsi tercer.

La categoria de Moto2 era la que més havia rodat pel matí i, per tant, on l’FP2 va ser més tranquil. Álex Márquez, que s’havia mostrat discret en la primera sessió, va marcar un 1:50.580 en el seu tercer gir que el va fer encapçalar bona part de la sessió.

L’entrenament va continuar sense incidents i sense canvis en les posicions capdavanteres, el fet que pocs pilots estiguessin anant a per voltes ràpides va propiciar la presència de pilots com Yohnny Hernández, poc habituals a les primeres posicions, en llocs destacats.

A falta de poc més de 10 minuts, es va produir el primer canvi de líder, amb Jorge Navarro posant-se primer amb un 1:50.497. Però tothom milloraria als últims cinc minuts, superant-se finalment els temps de l’FP1. Franco Morbidelli va ser, a més, el primer en baixar a l’1:49, tot i que després de fer la volta va caure al cinquè revolt.

La sessió va finalitzar així, amb Morbidelli al capdavant de la taula de temps amb un 1:49.731. El seu company Márquez es mostra després d’un FP1 discret i finalitza segon, amb Simone Corsi tercer.