Arón Canet s’ha endut el millor temps d’un FP2 que ha estat aprofitat per acumul·lar tot el rodatge que no s’ha pogut efectuar pel matí. Amb set pilots sota la barrera de l’1:55, Fenati ha estat segon i Mir tercer.

Amb unes condicions completament ideals i necessitat de rodar després de l’extrany FP1, la segona sessió lliure de Moto3 va començar i tots els pilots van sortir a pista a continuar cercant les millors sensacions i també, com és habitual en aquesta categoria, la millor roda.

En la primera volta, els temps de la sessió matinal van ser superats en més de 10 segons, amb Joan Mir i Romano Fenati marcant de nou la pauta i essent els primers en ubicar els seus registres en 1:55. Darrere d’ells es trobava un Arón Canet que semblava completament en forma tot i la caiguda del matí.

Els temps es van mantenir força estables fins els últims 6 minuts, quan Livio Loi i Enea Bastianini es van unir als líders. Fenati va reaccionar marcant el primer 1:54, que després milloraria amb un 1:54.544.

Ja en les últimes voltes, es va fer molt difícil millorar els temps a causa del trànsit, i només Canet va poder fer una última volta al 100%. No obstant, aquesta volta, un 1:54.257 el va permetre finalitzar la sessió al capdavant, seguit dels dominadors del mundial Fenati i Mir. Aquests tres pilots, juntament amb Jorge Martín, seran sense cap mena de dubte els principals candidats a aconseguir la Pole de demà.