Tot i la victòria de Joey Van Splunteren, Mark Kimber ha aconseguit endur-se el campionat de la IAME X30 Senior Euro Series 2018 en l’última cursa del campionat, que ha estat carregada de dramatisme degut a la pluja i a quatre possibles aspirants al títol.

L’apropament de la pluja va fer que la final de la IAME X30 Senior avancés 5 minuts la seva sortida.

Una sortida en la qual Joe Turney va prendre el liderat tot i sortir des de la tercera posició, i era seguit de Lorenzo Travisanutto i Danny Keirle -autor de la pole position.

JoeyVanSplunteren, mentre era rodava quart, superava tant a Keirle com a Turney, i Travisanutto prenia el liderat de la cursa. Darrere el grup de líders, es produia una lluita fratricida entre Mark Kimber i Clayton Ravenscroft per la cinquena plaça.

Amb els líders rodant sense atacar-se, unes primeres gotes aportaven el caos necessari a la categoria sènior. Joey van Splunteren tocava a Travisanutto, qui es sortia de pista i baixava fins la setena plaça; l’holandès es feia amb el liderat i la victòria de la cursa ja que aquesta seria acabada prematurament a falta de 4 voltes per la seva conclusió, degut a la pluja.

Mark Kimber que havia aconseguit mantenir el cinquè lloc final, veia com aquest resultat era suficient per obtenir el títol de la IAME X30 SENIOR EURO SERIES 2018. El britànic vencia d’aquesta manera al holandès van Splunteren que amb la victòria no n’havia tingut prou, ja que encara el separaven 11 punts del britànic.