L’equip Dale Coyne Racing ha anunciat que Santino Ferrucci tornarà a competir amb l’equip durant les últimes dues curses de la temporada 2018 amb el patrocinador Cly-Del.

El jove pilot americà no només tornarà a la categoria després de fer el seu debut a Detroit, sinó que tornarà a competir en un circuit després de rebre una sanció per part de la FIA Formula 2 per comportament antiesportiu, que va forçar el seu cessament de l’equip Trident d’aquesta categoria.

El pilot de 20 anys competirà a les rondes de Portland i Sonoma, el 2 i el 16 de Setembre. Estic extremadament agraït a en Dale [Coyne] i a tot l’equip Dale Coyne Racing per donar-me aquesta oportunitat per tornar a IndyCar en les rondes de Portland i Sonoma,” comentava.

“També estic molt emocionat de que el meu sponsor de tota la vida, Cly-Del per poder-los introduir al món de la IndyCar. Realment vaig gaudir la meva estada amb Dale Coyne Racing a Detroit fa uns mesos i no puc estar més content de tornar amb ells per un parell més de curses, mentre miro al futur i entro en un nou capítol de la meva carrera”

El propietari del equip, Dale Coyne comentava: “Vam quedar molt impressionats amb en Santino a Detroit aquest any, no només per el seu rendiment al volant, però també per al seu professionalisme i maduresa fora del cotxe.

“Hem tingut llargues conversacions amb en Santino en els darrers mesos i estem emocionats de tornar-lo a tenir amb nosaltres per a les dues últimes rondes del campionat. Tenim ganes de veure què és capaç de fer amb aquesta oportunitat que té a la IndyCar. També estem contents de donar la benvinguda a Cly-Del en la nostra família creixent de patrocinadors.”

Des del drama ocorregut a la FIA Fórmula 2, Santino Ferrucci ha estat buscant activament el seu futur a Amèrica, i més concretament a la IndyCar. El nord-americà competirà amb el tercer cotxe de l’equip juntament amb els pilots titulars Sébastien Bourdais i Pietro Fittipaldi en ambdues curses.

Encara que sembli que totes les portes se li han tancat per arribar a al Fórmula 1, el pilot americà segueix vinculat amb l’equip Haas, encara que aquesta escuderia encara ha de comunicat si el manté com a pilot de desenvolupament o no.