Marcus Armstrong, júnior de Ferrari, va ser nomenat el primer pilot de Prema per al nou Campionat de Fórmula 3 de la FIA 2019.

Armstrong es converteix en el segon pilot a ser nomenat per a la nova sèrie F3 i continuarà amb Prema una altra temporada. Es va unir a l’equip per competir en el Campionat d’Europa de Fórmula 3 de la FIA en 2018. Va acabar cinquè a la general amb una victòria i vuit podis en la que va ser la seva temporada com a rookie.

“Aquest és un pas emocionant a la meva carrera, i aquesta sèrie és definitivament el lloc per a un pilot jove en termes de desenvolupament i aprenentatge”, va dir Armstrong. “La competència serà increïblement forta i tots esperen la nova aventura”.

“El cotxe és, òbviament, molt diferent al de la Fórmula 3 que vam córrer aquest any, no només el cotxe en si, sinó el motor i els pneumàtics. No obstant això, tinc a les persones adequades al meu voltant per estar al corrent d’aquests detalls ràpidament”.

“Junts hem compartit molt èxit en els últims anys, guanyant el Campionat italià de Fórmula 4 el 2017 i lluitant pel títol de la sèrie alemanya. També vam tenir un gran 2018, però sento que hi ha assumptes pendents i estic molt emocionat de posar-me en marxa”.

“El nou campionat FIA F3 és nou per a tots, incloent-nos a nosaltres, però confio en el nostre equip que podem començar a treballar el 2019″. Aquest serà el tercer any d’Armstrong amb Prema després de començar a la Fórmula 4 (alemanya i italiana ) el 2017.

El director de l’equip, Rene Rosin, va afegir: “És genial alinear-se amb Marcus per a una altra temporada. Té un gran talent i ha estat un aspirant al campionat en totes les sèries en què ha participat fins ara”.

“Sabem que podem apuntar a alguns resultats excel·lents junts i volem portar el nostre llegat guanyador a la nova era de la Fórmula 3. Vull agrair a en Marcus i a la Ferrari Driver Academy per la seva confiança renovada”.

“La nostra associació va aconseguir resultats sorprenents, però no donarem marxa enrere i estem ansiosos per més”. Amb la primera signatura feta, s’agregaran dos noms més en l’alineació. Els equips obtindran el nou cotxe al gener i podran començar a provar.

Alineació F3 2019 fins ara:

Prema – Marcus Armstrong

Jenzer – Yuki Tsunoda