Russian Time anuncia als seus pilots per a la temporada 2016 de la GP2 Sèries: Raffaele Marciello i Artem Markelov.


Tots dos pilots tenen 21 anys i 2 anys d’experiència en GP2, però tenen metes molt diferents.

Campió de la Fórmula 3 europea el 2013, Raffaele Marciello va formar part del programa Ferrari Driver Academy fins a aquest any. En tres anys, ha estat en tres equips diferents. El 2014, va estar amb Racing Engineering i va guantar la seva única cursa a la categoria a Spa-Francorchamps. El 2015, es va anar a l’equip italià Trident i va tenir un any complicat a mitja graella quan al principi se l’esperava com el rival de Stoffel Vandoorne per al títol.

Aquest any, lluny del suport italià, Marciello coneix la pressió que té sobre les seves espatlles.

“M’agrada molt arribar amb Russian Time, que va guanyar el campionat l’any de la seva arribada a la categoria. Espero que l’aliança de les nostres experiències ens permeti lluitar al màxim.”

El rus Artem Markelov condueix per Russian Time des del seu primer any en GP2 el 2014, al costat de Mitch Evans. Amb només un podi durant l’any passat, a Spa-Francorchamps, Markelov continua la seva col·laboració amb l’equip rus, preparant la temporada 2016 amb la seva participació a les Toyota Racing Series.

El ‘team manager’, Svetlana Strelnikova, comenta:

“M’alegra acollir Raffaele a l’equip. […] Sóc optimista perquè tots dos pilots tenen dos anys d’experiència a l’avantsala de la Fórmula 1. Serem capaços d’afrontar el repte d’una competició sempre competitiva.”