Els dos pilots oficials de Porsche, Frederic Makowiecki y Michael Christensen, han tingut l’oportunitat de provar el Porsche 919 Hybrid aquesta setmana.

Makowiecki i Christensen corren normalment amb el Porsche 911 RSR oficial en el WEC i el TUSCC, han completat dos dies i mig de test en el circuit de Magny Course (França) .

Junt amb Brendon Hartley i Marc Lieb, han completat 1900 Km amb el 919 Hybrid a Magny Course, això significa que han fet en total més de 6000 Km de test després de Le Mans després d’altres dos tests en Paul Ricard i Lausitzring.

“El 919 Hybrid és un cotxe fantàstic, vaig agafar ràpidament confiança amb el cotxe i millorava els meus temps volta a volta. El que més em va sorprendre és l’alta velocitat en corba que te” Va dir Makowiecki després dels test.

Andreas Seidl, director d’equip de Porsche LMP1 va dir: “Continuem centrant-nos a millorar el nostre rendiment. Després d’incloure un nou paquet aerodinàmic en Lausitzring, havíem d’agafar més experiència en altres circuits amb Marc i Brendon. D’altra banda, Makowiecki i Christensen estan preparats per a contribuir en el desenrotllament del cotxe”.

Açò pot significar dos coses, o que estiguen pensant a pujar a algun d’estos dos pilots a l’equip de LMP1 pròximament o que tinguen la intenció de posar en pista un tercer cotxe.

Veurem el que succeeix, Porsche ha dit que no realitzarà més proves abans d’Austin, el 20 de Setembre.